zondag 27 juli 2014

Slechte timing in Duifpolder

De kade in de Duifpolder moet op verschillende plaatsen verbeterd worden. Eindelijk gaan de tuintjes weg die al jaren het uiterlijk langs de Noordvliet verpesten. Het Hoogheemraadschap van Delfland heeft echter niet het beste moment uitgekozen. Midden in de zomer is deze populaire wandel en fietsroute langs de Noordvliet langdurig afgesloten. Dat had natuurlijk beter gekund, in de donkere wintermaanden is het niet zo druk hier met fietsers en wandelaars.

Toch wel verbazingwekkend dat zowel het Hoogheemraadschap als gemeente Midden-Delfland blijkbaar vergeten zijn hier rekening mee te houden. Een belangrijke recreatieve route afsluiten in het drukste deel van het jaar is ronduit dom te noemen. Meer lezen over deze kadeverbetering op http://www.hhdelfland.nl/algemene-onderdelen/zoeken/@62080/projectplan/.


En omdat het pad langs de Noordvliet dicht is kom je bij het trekpontje uit, zucht.......... Wat een waardeloos pontje is dat, wat een verschrikkelijke bediening, wat een mislukte verbinding. Weer eens met de neus op de feiten gedrukt. Binnen een meter "varen" met de trekpont is het weer duidelijk waarom deze verbinding door velen wordt vermeden. Het werkt niet, je draait je een slag in de rondte, je moet de draaischijf indrukken en daar schiet deze draaischijf steeds uit. Er zijn vele van dit soort pontjes in Nederland maar zo slecht als deze kom je ze niet tegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten