zaterdag 12 juli 2014

Cittaslow door Zuidhoornseweg

De Zuidhoornseweg, eindelijk. Al die Delftenaren moeten natuurlijk wel snel thuis kunnen komen. Het is voor de bewoners van de Woudseweg niet verkeerd natuurlijk. Daar wordt het misschien wel wat rustiger.

Het wordt helaas wel een beetje druk voor fietsers zo niet onmogelijk om vanaf Schipluiden rechtdoor naar Den Hoorn te fietsen. Maar ja die fietsers... Gelukkig is het ziekenhuis om de hoek. Voor auto's wordt het helemaal onmogelijk om van Schipluiden naar Den Hoorn te rijden.

Als verkeer naar Delft maar kan doorrijden, daar gaat het om in gemeente Midden-Delfland. Ja en die burgers uit Den Hoorn die naar Schipluiden moeten.... die kunnen toch gewoon even omrijden. Het is wel een beetje vreemd dat je zo'n verbinding tussen 2 kernen afsluit. Maar Delft... ja Delft krijgt er wel weer een fantastische verbinding met de A4 bij. Ach en die paar dorpsbewoners die van het ene naar het andere dorp willen, kunnen gewoon lekker omrijden. Duurt wat langer maar dat is nou Cittaslow. Lekker lang onderweg in Midden-Delfland. Zie kaartje voor de nieuwe route, kan je er alvast aan wennen.


In andere gemeenten  schijnen ze in dit soort situaties ook weleens verkeerslichten neer te zetten. Maar daar hebben alleen de locals voordeel van dus dat doen we hier maar niet. OMRIJDEN EN NIET ZEUREN, Je wilt in een Cittaslow gemeente wonen en dan gaat alles nou eenmaal wat Cittaslower.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten