woensdag 16 april 2014

Midden-Delfland blog

Een blog over Midden-Delfland, vooral een kritische blik. Kijken we niet te weinig naar de eigen inwoners, staat alles niet te veel in het teken van de recreant uit de stad? Recreatie lijkt het toverwoord te zijn tegenwoordig maar gaan we daarmee niet een brug te ver? Midden-Delfland is ook nog steeds een enclave tussen de steden voor de weidevogels maar hoe lang houden die het nog vol met al die predatoren en recreanten?

Genoeg om over te bloggen dus. Want blijft het dan nog leuk, zonder de echte weidevogelnatuur, met op kijkafstand het volgende fietspad, met filerijdende fietsers, met feestboten vol bier en ghetto blasters. Wordt het al niet bijna een (pret)park?

@Midden_Delfland, Rust en stiltegebied, Cittaslow hoofdstad van Nederland, natuur en cultuurhistorisch waardevol veenweidegebied Midden-Delfland, gaat dat ten onder aan zijn eigen succes? Of weten we de juiste afwegingen te maken waarbij Midden-Delfland vooral aan zich zelf moet denken en naar zichzelf moet luisteren. Wie kent het gebied en de waarde ervan beter dan de eigen inwoners. Zonder die waarde wordt het waardeloos en dat moeten lokale politici maar eens goed op zich laten inwerken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten